Beställ CNC-fräsning

Kontakta oss om ni behöver få delar utfrästa för prototyp eller färdig produkt. Vi kan även tillverka skyltar, tavlor i de flesta material. Vi har många års erfarenhet i att skära ut delar och kan även hjälpa till med att ta fram delar i vectorgrafik. Då vi tillverkar maskiner själva så har vi låga priser och kan även ha en dedikerad maskin bara för era behov. Vi arbetar med stora samt små företag och även mot privatperson.

Exempel på uppdrag vi utfört är

-Skylttillverkning åt större byggföretag då endast en skylt beställdes för en fastighet. Efter att dom fått hem offerter från andra företag så låg vi långt under och resultatet blev över förväntan.

-Prototyptillverkning åt företag som vill testa en idé. Resultatet blev så pass lyckat att vi än i dag skär ut deras produkter.

-Akrylutskärning till akvarieföretag. Företaget har inte plats eller tid att skära ut delar själva utan vi gör det åt dom när behovet finns.

-Prototyptillverkning mot privatperson. Kunden vill testa en idé och vi har skurit ut olika delar så att kunden kan prova sig fram.

-Prototyptillverkning mot företag som inte har CAD kunskaper. Från skiss så har vi tagit fram delar samt CAD underlag.

Detta är endast ett litet exempel på de uppdrag vi utfört.

Kontakta gärna oss på 0840375000 eller maila via vårt formulär.