Skär ditt eget förbrukningsbord Raw Extended XL

Du kan skära ditt förbrukningsbord istället för att köpa det. Vi rekommenderar 12mm Valchromat men vanlig 12mm MDF fungerar bra det med.

Extended maskin

Extended bordet är skuren i 3 delar. Placera en skiva på ramen som ett temporärt bord. Skär en MDF- eller Valchromat-bit för hand i storleken 650x1200mm och fäst den till ditt temporära bord. Börja från det vänstra hörnet och se till att maskinen inte tar i klämmor eller skruvar du använder för att fästa biten. Torr kör i luften för att se till att den täcker hela delen.

  • Här är en fil som du kan använda i Mach 3: Förbrukningsbord mach3 (kopiera och klistra in till wordpad eller liknande) använd 4 mm-skär och 12 mm Valchromat eller MDF. Ställ in spindelhastigheten till 18.000 rpm eller 300 Hz
  • Här är .DXF-filen om du vill ändra den eller förbereda den för Estlcam till exempel. Förbrukningsbord dxf

 

Raw 1.5 standardmodell

För de mindre maskinerna 100x100cm behöver du skära en 1x 940x990mm och 12mm tjock MDF eller Valchromat skiva för hand och placera den på plats. Vi kommer att skära det nya bordet innan vi fäster det. Ha en annan skiva under som skydd så att du inte skär in i själva ramen. Se till att fästa skivorna så att de inte rör sig när vi skär. Se till att maskinen är så långt till vänster som möjligt (Kör hem maskinen) och börja skära den medföljande filen. Programmet kommer att skära alla hål det kan nå. Du kommer inte att kunna skära hål nära vänster eller höger kant, men det går att göra för hand efteråt. Torr kör i luften för att se till att den täcker hela delen.

  • Här är en fil som du kan använda i Mach 3: Förbrukningsbord liten mach3 (kopiera och klistra in till word eller liknande) använd 4mm skär och 12 mm Valchromat eller MDF. Ställ in spindelhastigheten på 18.000 rpm eller 300 Hz
  • Här är .DXF-filen om du vill att ändra den eller förbereda den för Estlcam till exempel. Förbrukningsbord liten dxf

 

Bordet har stora hål så att du kan skapa klämmor för att fästa dina delar. Borra ett hål i en 20x120mm bit stål ca 4mm tjock. För in i en M8-vagnskruv, bricka och vingmutter. Du kan även köpa klämmorna från oss, de finns i vår butik. Vagnsbulten har en kvadratisk del under huvudet som fixerar skruven medan du spänner vingmuttern.

 

 

 

 

Raw 1.5 Creative

Raw Creative har ett mindre bord på 985x690mm. Skär ute en skiva i dessa mått och följ anvisningarna ovan för Raw 1.5 standardmodellerna.